1 Ekim 2014




Doğanın bize sunduklarını seviyorum..Renklerini, kokusunu ve sayısız nimetlerini. Tıpkı bu sahilden topladığım odun parçaları gibi..Abana'da bu odunlara "kargalak" deniyor. Kargalak fırtınadan sonra denizin attığı odun parçaları demek ve aslında ısınmada kullanılıyor. Ama benim gibi yakmaya kıyamıyorsanız, boyayıp süsleyerek kapınızda yada evinizin herhangi bir köşesinde kullanabilirsiniz hatta hediye bile edebilirsiniz.

5 yorum:

  1. Mehtapcım hoşgeldin canım...Her işini özenle yaptığını bildiğim biri olarak ;burada da çok başarılı olacağını biliyorum.ZEVKLİ PAYLAŞIMLARINI MERAKLA BEKLİYORUM:)))

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık. Gerçekten hepsi birbirinden güzel. Bunları hazırlamak bir marifet. Eserlerinizi google+ oluşturduğum "Sepetteki Lezzetler" topluluğunda da paylaşabilirsiniz. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nahide Zereyak beni çok mutlu ettiniz...Bloğuma gerekli özeni gösteremediğimin farkındayım ama desteğiniz ve güzel yorumlarınız için sonsuz teşekkürler..

      Sil
  3. zevkli çalışmalarınızı beğendim.sizi yeni keşfettim ve takibe aldım. fikir edinmek için benim bloğuma da beklerim. http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloğunuzun misafirlerindenim..Fikirleriniz ve yorumlarınız benim için kıymetli. Küçük bebeğim olduğu için bloğuma gerekli özeni gösteremiyorum. Görüşmek dileğiyle..

      Sil