22 Aralık 2014

Fırçanın Yapabildikleri...

18 Saatlik çalışmayla dönüşüm....

Yapımı 18 saat sürdü ama emin olun karar vermek daha uzun:) 3 Sene önce yaptığım projemdi sizlerle paylaşmak bu güne kısmetmiş. Evet Beyaz su bazlı Hemel boya ve 3 numara fırça ile 3 katta bembeyaz bir gardroba kavuşabilirsiniz...

8 yorum:

  1. Şahane olmuş eline sağlık
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel görünüyor. Benim de bu aralar kafamda birkaç mobilyayı beyaza boyayıp kendime dikiş odası yapmak var. Öncelikle mutlaka zımparalamak gerekiyor değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğin için çok teşekkürler..Bana boyayacağın zeminle ilgili bilgi verirsen yardımcı olmayı çok isterim..Ayrıca Bende hobi odam için çalışmalara başladım fikirlerini benimle paylaşırsan çok mutlu olurum Gizli Dikiş...

      Sil
  3. Teşekkür Ederim Sertaç Cihan Beğendiğine çok sevindim...

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş bende ayrıntı istiyorum yemek odamı ve yatak odamı kahverengiden döndürmek istiyorum. Ahşap kaplama benim dolaplarım da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim...Koyu kahve mi? Eğer öyleyse işin biraz daha zor olacak..Sana tavsiyem 1 kutu su bazlı Hemel ahşap boyası alıp önce küçük bir parçada deneme yapman..Çünkü benim mobilya rengim açık kahveydi..Boya tutkallı bir yapıya sahip sulandırmadan kullanırsan 3 katta istediğin sonuca ulaşacağını umut ediyorum..Ben 3 yıldır severek kullanıyorum Görüşmek üzere:))

      Sil
  5. Ne kadar güzel olmuş,ellerinize sağlık .

    YanıtlaSil